پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

سندرز: آمریکا نباید اجازه دهد صد‌ها هزار کودک بی‌گناه غزه از گرسنگی بمیرند

سندرز: آمریکا نباید اجازه دهد صد‌ها هزار کودک بی‌گناه غزه از گرسنگی بمیرند برنی سندر سناتور آمریکایی با تاکید بر مسئولیت واشنگتن در قبال جنگ غزه تاکید کرد این کشور نباید اجازه دهد صد‌ها هزار کودک بی‌گناه از گرسنگی بمیرند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، سندرز جمعه شب در بیانیه‌ای که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، گفت: ایالات متحده که سال‌ها به ارتش اسرائیل کمک مالی کرده است، نمی‌تواند عقب بنشیند و اجازه دهد صد‌ها هزار کودک بی‌گناه از گرسنگی بمیرند.

 

این سناتور مستقل ایالت ورمونت افزود: مردم غزه در نتیجه بمباران اسرائیل و محدودیت کمک‌های بشردوستانه با یک فاجعه انسانی بی‌سابقه مواجه شده‌اند. دولت راستگرای نتانیاهو چه بخواهد و چه نخواهد، ایالات متحده باید فوراً شروع به انتقال هوایی مواد غذایی، آب و سایر تجهیزات نجات‌بخش به غزه کند.

 

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در پی هشدار‌های سازمان ملل مبنی بر قرار گرفتن مردم غزه در یک قدمی قحطی اذعان کرد که میزان کمک‌هایی که به غزه می‌رسد، کافی نیست و در عین حال ادعا کرد آمریکا برای افزایش آن «هر اقدامی» انجام خواهد داد. بایدن ادعا کرد که این اقدامات شامل ارائه کمک به غزه صورت هوایی می‌شود.

 

جان کربی هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت کاخ سفید روز جمعه گفت: ارسال کمک بشردوستانه به صورت هوایی حتی از عملیات‌های نظامی پیچیده‌تر است. انجام این ماموریت دشوار است، زیرا بسیاری از شرایط باید درست باشند. این یک تلاش مستمر خواهد بود و به یک بار محدود نخواهد شد. بزرگترین خطر اطمینان از عدم آسیب به افراد روی زمین است.

 

کربی افزود: این عملیات مانند عملیات‌های امدادرسانی در یک بلای طبیعی مانند یک طوفان یا زلزله نیست. غزه یک منطقه جنگی است؛ بنابراین خطرات بیشتری برای خلبانان وجود دارد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار